Novosti


Ericsson Nikola Tesla uvodi eZdravstvo u Bjelorusiju

  Kategorije: Investitori Ugovori

Kompanija Ericsson Nikola Tesla ugovorila je posao vrijedan gotovo 370 milijuna kuna vezan uz implementaciju središnje softverske platforme centraliziranog sustava eZdravstva Republike Bjelorusije (eng. Central Software Platform for the Centralized e-Health System).

Ugovor je rezultat dvostupanjskog natječaja u okviru projekta Svjetske banke P156778 „Belarus Health System Modernization Project“ financiranog zajmom Međunarodne banke za obnovu i razvoj. Potpisnik ugovora je Republički znanstveno-praktični centar za medicinske tehnologije, informatizaciju, administraciju i upravljanje zdravstvom koji je agencija Ministarstva zdravstva Republike Bjelorusije. 
Predviđeno trajanje projekta implementacije platforme je 2,5 godine, a ugovorom je pokriveno i 3-godišnje razdoblje jamstva.
Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle ističe: „Ponosna sam na ovako značajan ugovor u domeni eZdravstva koji je dodatna potvrda naših značajnih referenci u ovom području, u Hrvatskoj i izvan nje. Činjenica da nas je Svjetska banka prepoznala kao kvalitetnog partnera pokazuje da naša fokusirana strategija u ovome području te dugogodišnje ulaganje naše kompanije u stvaranje snažnog tima stručnjaka potrebnih domenskih znanja donose nove uspjehe. U ovom projektu posebnu pažnju poklanjamo upravljanju rizicima s obzirom na njegovu složenost i specifičnost situacije.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice