Novosti


Antoniji Mušćet priznanje za najboljeg mladog voditelja projekta

  Kategorije: Priznanja Projekti

Project Management Institute već je preko pet desetljeća vodeća globalna zajednica stručnjaka u području vođenja projekata. Ovoj se organizacija 2004. godine priključio i hrvatski ogranak, na čelu s prvim predsjednikom Sinišom Krajnovićem, u to vrijeme zaposlenikom Ericssona Nikole Tesle. Glavni cilj djelovanja PMI Udruge Hrvatska je širenje dobre prakse i unaprjeđivanje kompetencija članova, a PMI Forum je centralno mjesto za njegovo postizanje.

U okviru foruma redovito se i proglašavaju pobjednici natječaja za najboljeg projektnog menadžera u više kategorija. Višemjesečni zahtjevni evaluacijski proces pred kandidate postavlja visoke zahtjeve te je priznanje tim više značajno.

Antonija Mušćet - priznanjeNa netom završenom PMI Forumu, ovaj put održanom u prilagođenoj on-line formi, priznanje za mladog voditelja projekta PMI Udruge Hrvatska za 2019. godinu dodijeljeno je Antoniji Mušćet, stručnjakinji Ericssona Nikole Tesle zaduženoj za vođenje projekata za kupce.

Uz kvalitetno realizirane projekte za kupce iz tridesetak zemalja, tijekom protekle četiri godine rada u kompaniji, poseban povod za kandidaturu Antonije bio je uspješno vođen projekt „Baza mobilne telekomunikacijske mreže za telekom operatora — Ericsson Nikola Tesla“.

Na složenom dvogodišnjem zadatku modernizacije mreže Hrvatskog Telekoma, zahvaljujući njenom konstruktivnom pristupu, kompetentnom i učinkovitom rješavanju problema, analitičnosti u pripremi i suverenom vladanju složenim tehnologijama te inovacijama, postignuta su značajna poboljšanja različitih funkcionalnosti, optimizirani resursi i podignuta kvaliteta usluga kupca.

- Izuzetno sam ponosna na vrijedno priznanje dobiveno od vodeće zajednice projektnih menadžera u Hrvatskoj. Ono je potvrda dosadašnjeg zalaganja i trud, ali i priznanje svima koji su mi dali povjerenje i podršku: kompaniji Ericsson Nikoli Tesli na ukazanoj mogućnosti rada na zanimljivim i izazovnim projektima s velikim kupcima, PMI udruzi koji su prepoznali kvalitetu vođenja projekta te rukovoditeljima Hrvoju Benčiću i Enisu El Kuru. Uz to, uspješno izvršenje projekta ne bi bilo moguće bez vrijednog tima te kupca s kojim je bilo zadovoljstvo surađivati.

Ovim se kvalitetama Antonija već i prije dokazala u svom radu, pogotovo u nekim zahtjevnim zadacima. Tako je, primjerice, sudjelovala u razvoju EVA aplikacije (Ericsson Nikola Tesla Voice Assistant) koja slijepim osobama i osobama s dodatnim motoričkim teškoćama omogućuje glasovno upravljanje uređajima koji posjeduju zaslon osjetljiv na dodir. Uz to, aktivna je u radu sa studentima. U okviru Ljetnog kampa Ericssona Nikole Tesla bila je mentorica studentima na razvoju PoC aplikacije „Crowsdsourced User Experience & behaviour Diagnostics“ koja je bila medu laureatima Ericssonovog Shark Tank natjecanja u Kini.

Čestitamo, Antonija!

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice