Novosti


Ericsson Nikola Tesla nije sudjelovao u izradi web stranice cijepise.zdravlje.hr

  Kategorije: Obavijesti


Ericsson Nikola Tesla d.d. trenutačno s Ministarstvom zdravstva ima sklopljen Ugovor o održavanju i nadogradnji programske osnovice CEZIH-a, a kreiranje ili održavanje web stranice cijepise.zdravlje.hr (dakle riječ je o web stranici, a ne platformi) nije dio navedenoga Ugovora. Stoga ne postoji, niti je postojala, zakonska ni ugovorna mogućnost angažmana Ericssona Nikole Tesle d.d. u poslovima vezanim uz web stranicu cijepise.zdravlje.hr.

Ericsson Nikola Tesla postojećim CEZIH ugovorom provodi aktivnosti korektivnog održavanja središnjeg CEZIH sustava te dorada na središnjem sustavu. Također, kao jednu komponentu budućeg nacionalnog rješenja za naručivanje na cijepljenje, naša kompanija nadograđuje Portal Zdravlja i njegovu Mobilnu aplikaciju funkcionalnostima koje će, kada sukladno Ugovoru budu dovršene, osigurati temelj da se građani samostalno mogu naručivati  na cijepljenje putem nacionalne platforme eGrađani.

Svi detaljni podaci vezani uz aktualni Ugovor s Ministarstvom zdravstva javno su dostupni putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske kao i na službenoj internetskoj stranici Ericssona Nikole Tesle. Kao i dosad, sve preuzete obveze koje proizlaze iz našeg Ugovora s Ministarstvom zdravstva izvršavamo uredno i u zadanim rokovima.

Slijedom navedenoga, posve je neutemeljeno  i netočno  bilo kakvo dovođenje u vezu društva Ericsson Nikola Tesla d.d. i web stranice cijepise.zdravlje.hr.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice