Novosti


DSP Hackathon – testiraj znanje i osvoji nagrade

  Kategorije: Događanja

 

 

Od 21. svibnja do 14. lipnja Ericsson Nikola Tesla organizira online hackathon iz područja digitalne obrade signala (Digital Signal Processing - DSP).

Pozivamo sve studente i profesionalce tehničkog usmjerenja, koji već znaju nešto o DSP-u ili o tome žele naučiti, da se prijave na naš hackathon i pokažu svoje znanje. Natjecanje sadržava tri razine zadataka (Basic, Intermediate, Advance), a odvija se putem platforme GitHub.

Zainteresirani natjecatelji mogu se priključiti tijekom cijelog trajanja natjecanja, a za najuspješnije, ali pri tome i najbrže, sudionike pripremljen je fond nagrada.

Također, najboljim natjecateljima bit će ponuđen daljnji angažman kroz stručnu praksu ili mogućnost zaposlenja. Tijekom natjecanja zadatci će se kontinuirano pregledavati i svi će sudionici u svakom trenu imati uvid o mogućnostima osvajanja nagrada.

Pored osvajanja nagrada i testiranja znanja, hackathon je osmišljen i kao način da sudionici imaju prigodu i naučiti neko novo područje. Stručnjaci iz našeg Razvojno-istraživačkog centra, koji su ujedno i inicijatori hackathona, posljednjih su nekoliko tjedana pomno razrađivali zadatke i dopunjavali dokumentaciju koja je, posebno u početničkom dijelu zadataka, zamišljena kao odličan medij za učenje o DSP tematici.

Sigurni smo da će se svi natjecatelji zabaviti i naučiti nešto novo.

Želimo puno uspjeha svim sudionicima!

 


   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice