Novosti


Snježana Draženović Đoja dobitnica priznanja za najboljeg mladog voditelja projekta

  Kategorije: Događanja Priznanja

Petnaesti po redu forum za upravljanje projektima, u organizaciji Project Management Institute (PMI) udruge Hrvatska, ugostio je stručnjake iz poslovnih i akademskih područja s ciljem predstavljanja promjena unutar poslovanja.

Tradicionalno, s ciljem afirmacije vrhunskih profesionalaca, uoči foruma provodi se i natječaj za najboljeg projektnog menadžera u više kategorija. Poznato je da je najteže zadovoljiti kriterije ocjenjivača iz  vlastite struke što ovom priznanju daje dodatnu težinu.

Dobitnica priznanja za najboljeg mladog voditelja projekta za 2020. godinu je Snježana Draženović Đoja, stručnjakinja Ericssona Nikole Tesle zadužena za vođenje projekata za kupce.

Nakon što je ostvarila izvrsne rezultate na nekoliko međunarodnih projekata, najprije kao razvojni inženjer aplikacija, a potom i kao voditelj tima, Snježana Draženovic Đoja je uspješno vodila složeni projekt preuzimanja međunarodnog projekta za nadzor mreže te mjerenje ključnih identifikatora servisa. Svojim znanjem i sposobnostima pokazala je usvojene visoke standarde vodanja projekta, što ju je i kvalificiralo za nominaciju.

Snježana ističe: „Iznimna je čast dobiti priznanje za rad od organizacije kao što je PMI. Iako je nagrada naslovljena na mene, smatram da su za nju zaslužni svi članovi tima s kojima ostvarujem odličnu suradnju i koji mi omogućuju da se konstantno usavršavam i napredujem. Priznanje je dobar pokazatelj timskog rada i praćenja procesa agilne metodologije te se nadam da ćemo nastaviti jednako uspješno dobro uhodanim putem.

Tim više smo ponosni na Snježanin uspjeh jer se Snježana pridružila ranijim dobitnicama iz Ericssone Nikole Tesle, Miji Mirošević i Antoniji Mušćet, potvrđujući vrhunske kompetencije i vještine u praksi vođenja projekata u našoj kompaniji. 

Čestitamo, Snježana!

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice