Novosti


Naša rješenja za automatizaciju poslovanja

  Kategorije: Događanja Portfelj

Kompanijski stručnjak Tomislav Crnošija na konferenciji „Automatiziraj poslovanje!“ prezentirao je automatizaciju poslovnog procesa za upravljanje standardnim operativnim procedurama u Hrvatskoj agenciji za lijekove (HALMED), dio cjelokupnog rješenja Digitalnog arhivskog informacijskog sustava koje smo implementirali 2014. godine.

Na konferenciji „Automatiziraj poslovanje!“ održanoj krajem ožujka okupilo se više od 50 sudionika iz poduzeća koja koriste automatizaciju u poslovanju ili ju žele u većoj mjeri uvesti, kao i isporučitelja rješenja u ovome području. Naš stručnjak Tomislav Crnošija iz Odjela razvoja aplikacija za eBusiness prezentirao je automatizaciju poslovnog procesa za upravljanje standardnim operativnim procedurama u Hrvatskoj agenciji za lijekove (HALMED), dio cjelokupnog rješenja Digitalnog arhivskog informacijskog sustava koji je naša kompanija implementirala 2014. godine.

Kompanijski stručnjak Tomislav Crnošija na konferenciji „Automatiziraj poslovanje!“ Naše rješenje služi kao repozitorij preko 5 milijuna dokumenata uz više od 8,7 TB podataka.  Sustav se kroz proteklih osam godina pokazao robusnim, skalabilnim i prilagodljivim svim poslovnim izazovima te naručitelju kontinuirano omogućuje uštede u poslovanju. Najveća vrijednost koju ovaj sustav pruža je kvaliteta upravljanja dokumentacijom što je jedan od temelja u certifikaciji kvalitete poslovanja i dobivanja visokih ocjena od strane vanjskih regulatornih tijela što HALMED kontinuirano ostvaruje te spada u vrh najboljih Europskih nacionalnih agencija za lijekove.

U sklopu konferencije održana je panel diskusija na kojoj su sudionici  podijelili svoja iskustva automatizacije u poslovanju. Istaknuto je da kompanije danas sve više shvaćaju hitnu potrebu za digitalizacijom i automatizacijom poslovanja ako žele ostati relevantne i konkurentne. No, automatizacija na razini izdvojenih dijelova sustava nije rješenje jer dovodi do gomilanja izdvojenih podataka i njihove nedovoljno kvalitetne obrade pa takva automatizacija često ne postiže očekivani povrat investicije i teško ju je skalirati. Stoga je inteligentna automatizacija poslovanja ključna - kompanije s na taj način automatiziranim procesima imaju izrazite komparativne prednosti; uspješnije su, lakše se prilagođavaju promjenama na tržištu i poželjan su poslodavac.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice