Novosti


Ericsson Nikola Tesla na JobFairu 2022

  Kategorije: Događanja

video

Nakon pandemijske stanke, najveći studentski regionalni sajam poslova ponovno je otvorio svoja vrata. Gotovo 130 kompanija predstavilo je što rade i što nude svojim budućim zaposlenicima. Ove godine je više od 20 stručnjaka Ericssona Nikole Tesle iz svih ključnih poslovnih područja na velikom izložbenom prostoru predstavilo našu široku lepezu proizvoda i usluga, a održani su i predavanje te radionica.

Naše predavanje vezano uz perspektivu zapošljavanja u 5G području za razvojne stručnjake održao je Tomislav Štefanec iz R&D-a čime je studente zainteresirao za širok spektar poslova koje nudimo.

Radionicu o full stack izradi aplikacije drugi dan sajma održali su stručnjaci iz jedinice „Digitalno društvo“ pod vodstvom Ilije Ćaćića, a ekipa iz jedinice „Rješenja i usluge za kupce“ tijekom cijelog sajma na simpatičan je način, kroz popularnu „Lego city“ maketu, demonstrirala brojne mogućnosti 5G-a i IoT-a.

Ovo veliko događanje samo je jedno u nizu studentskih događanja na kojem sudjelujemo tijekom svibnja. Uz JobFair, već ovaj vikend bit ćemo prisutni i u Splitu na Dump Days konferenciji, a sljedeći utorak i petak posjećujemo Riječko veleučilište i zagrebački Prirodoslovno–matematički fakultet. Mjesec ćemo zaključiti s već tradicionalnim Karijernim špancirom na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice