Novosti


Ericsson Nikola Tesla dobitnik nagrade Hrvatskog indeksa održivosti

  Kategorije: Događanja Priznanja

U sklopu 14. Konferencije za održivi razvoj u utorak 4. listopada u Zagrebu su najuspješnijim hrvatskim kompanijama u ovom području uručene nagrade Hrvatskog indeksa održivosti (HRIO). Kompanija Ericsson Nikola Tesla, dugogodišnji laureat ove nagrade koju smo dobili u više kategorija, ove godine nagrađena je u području Održivo korporativno upravljanje.


Skup u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodvaca bio je pod pokroviteljstvom predsjednika RH Zorana Milanovića koji je tom prigodom istaknuo neizostavnu važnost odgovornog upravljanja za održivi razvoj poduzeća. 
Kompanija Ericsson Nikola Tesla, dugogodišnji laureat ove nagrade koju smo dobili u više kategorija, ove godine nagrađena je u području Održivo korporativno upravljanje. Predsjednica kompanije mr.sc. Gordana Kovačević, istaknula je kako je biti prepoznat u ovako prestižnoj kategoriji posebna čast te nakon zahvale organizatoru i drugim sudionicima, isto tako naglasila da Ericsson Nikola Tesla Grupa i svi njezini zaposlenici imaju obvezu i opredjeljenje za najvišu razinu integriteta i etičnosti u vođenju poslovanja, a naš sustav upravljanja temelj je našeg načina rada. Naših 3500 zaposlenika svakodnevno u svom radu primjenjuje zacrtana visoka načela što je presudno za održivo poslovanje, zadržavanje vjerodostojnosti i povjerenja kupaca, partnera, dioničara i svih drugih dionika.

Više informacija...

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice