Novosti


Gloria Business Talks nagrada za najuspješniju tvrtku u kategoriji IT&Tech

  Kategorije: Događanja Priznanja Projekti

Časopis Gloria je u suradnji s Financijskom agencijom (FINA) dodijelio nagrade najuspješnijim ženama hrvatskog biznisa po različitim industrijama i najuspješnijim tvrtkama iz različitih djelatnosti koje vode žene. Nagradu temeljenu na poslovnim rezultatima za 2021. u kategoriji IT&Tech dobio je Ericsson Nikola Tesla, a nagradu je preuzela predsjednica kompanije Gordana Kovačević.

Poslovna konferencija Gloria Business Talks ponudila je niz zanimljivih izlaganja i predavanja na temu "Snaga je u empatiji – leadership novog doba" koja su okupila brojne čelnice hrvatskog gospodarstva. 

Časopis Gloria, u suradnji s Financijskom agencijom (FINA), dodijelio i nagrade najuspješnijim ženama hrvatskog biznisa po različitim industrijama i najuspješnijim tvrtkama iz različitih djelatnosti koje vode žene.

Nagradu temeljenu na poslovnim rezultatima za 2021. u kategoriji IT&Tech dobila  je kompanija Ericsson Nikola Tesla, a nagradu je preuzela predsjednica kompanije Gordana Kovačević.

„Iza kvalitetnih rezultata Ericsson Nikola Tesla Grupe stoji snažni tim od 3500 stručnjaka u kojem žene  rade ravnopravno sa svojim muškim kolegama na razvoju najsuvremenijih tehnologija. Nadam se da će ova nagrada motivirati mnoge mlade žene u daljnjem razvoju njihovih karijera kao i što veći broj djevojaka za odabir STEM zanimanja, jer to su zanimanja i poslovi budućnosti. Moja poruka svim liderima, i ženama i muškarcima, je da svoje timove vode umom, ali i srcem.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice