Novosti


Sudjelovali smo na 16. medicinskoj konferenciji Future is now u Bratislavi

  Kategorije: Događanja

Ivan Lupić, rukovoditelj razvoja poslovanja u novim područjima u našoj kompaniji, sudjelovao je na 16. medicinskoj konferenciji Future is now, na kojoj je podijelio poslovnu praksu i praktične primjere kako tehnologija može pomoći riješiti probleme i poboljšati pokazatelje javnog zdravstva.

Ivan Lupić

Konferencija digitalne medicine Future is now održana je 15. studenog u Bratislavi, a glavna tema bila je kako tehnologija može pomoći u nedostatku zdravstvenih radnika.

Konferencija okuplja industriju i sve relevantne dionike usmjerene prema digitalizaciji i razvoju važnih tehnoloških trendova koji pozitivno utječu na zdravstvenu skrb i napredak kvalitete ljudskog života.

Vodeće je to mjesto razmjene informacija o digitalnoj medicini i digitalizaciji zdravstva gdje su stručnjaci iz relevantnih područja održali predavanja koja su potaknula dinamičnu i korisnu diskusiju. Među predavačima bio je i Ivan Lupić, rukovoditelj razvoja poslovanja u novim područjima u Ericssonu Nikoli Tesli, koji je podijelio poslovnu praksu i praktične primjere kako tehnologija može pomoći riješiti probleme i poboljšati pokazatelje javnog zdravstva.

Posjetitelji konferencije

„Raspravljalo se o vrlo važnim temama vezanim za trendove u domeni zaštite zdravlja, stanje informatizacije zdravstva u Slovačkoj te tehnološka rješenja koja potencijalno mogu komplementirati dobar napredak zdravstvenog sustava u toj zemlji. Naši state of the art proizvodi te iskustva u informatizaciji nacionalnih zdravstvenih sustava vrlo su relevantni za trenutak u kojem se nalaze programi digitalne transformacije zdravstva u Slovačkoj, a i šire u regiji. Ova konferencija prilika je za raspravu o partnerstvu sa zdravstvenom i širom poslovnom zajednicom na temu digitalizacije zdravstva u Slovačkoj s ciljem smanjenja troškova i boljih rezultata liječenja“, zaključuje Ivan Lupić.

Osim što je ovaj događaj imao odličan odaziv, dinamičnu i korisnu raspravu, aktivnu publiku, stručna i korisna predavanja, sam po sebi imao je važnu ulogu u digitalnoj medicini i u digitalizaciji zdravstva općenito, ali i potvrdio da su ovakvi skupovi vrlo važni za daljnji napredak.

Konferencija se osim u Zagrebu na godišnjoj razini održava u Bratislavi, Budimpešti, Pragu, Beogradu i Beču.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice