Novosti


Sudjelovali smo na panelu o poslovanju u EU okruženju

  Kategorije: Događanja

Na svečanom događanju održanom 25. siječnja u Zagrebu, kompanija Mondo INC Zagreb, u čijem je sastavu Adria Media Zagreb kao jedna od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, predstavila je ekskluzivno partnerstvo EURACTIV mreže za Hrvatsku. EURACTIV je dio paneuropske medijske mreže i specijalizirani je kanal za politike Europske unije koji objedinjuje vijesti iz cijele Europe.
Predstavljanje portala Euractiv.hr podržali su i izaslanici predsjednika Hrvatskog sabora i predsjednika Vlade te hrvatskih europarlamentaraca, kao i predstavnici diplomatskog zbora, nevladinog sektora, gospodarstva te hrvatskih i europskih medija.
Tijekom ovog događanja posebno je zanimljiv bio EURACTIV TALK. Na njemu su o iskustvima poslovanja nakon prijema u EU s Đurđicom Klancir, glavnom urednicom portala Euroactiv.hr, razgovarali hrvatski gospodarstvenici – Gordana Kovačević, predsjednica kompanije Ericsson Nikola Tesla, Gordan Kolak, predsjednik Uprave tvrtke Končar, te suosnivač i izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić.
Ericsson Nikola Tesla je kompanija koja se stalno transformira, i prije i nakon ulaska Hrvatske u EU. Stalno nudimo nove proizvode i nova rješenja te konstantno zapošljavamo. Međutim, ulaskom Hrvatske u EU otvorile su nam se nove mogućnosti, posebno u segmentu fondova EU i digitalne transformacije. To nas motivira da ostvarujemo nove poslovne mogućnosti na tržištu EU“, rekla je Gordana Kovačević.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice