Novosti


Sudjelovanje na konferenciji o digitalnoj transformaciji nabave

  Kategorije: Događanja

Adria Procurement Event, održan 27. travnja u Opatiji, okupio je više od 150 profesionalaca u nabavi. Rukovoditelj strateške nabave, Dario Riđan sudjelovao je ispred kompanije Ericsson Nikola Tesla kao jedan od predavača i u panel diskusiji. ENT Grupa dobila je priznanje zbog kvalitetno provedene digitalne transformacije nabave.


U središtu zbivanja su bili profesionalci iz nabave s pravim izazovima, idejama i rješenjima. Renomirani multidisciplinarni govornici predstavili su nove trendove, ideje i inovacije novog nabavnog doba, a nabavni stručnjaci iz poznatih hrvatskih kompanija podijelili su svoja iskustva u nabavi.

Rukovoditelj strateške nabave, Dario Riđan sudjelovao je ispred kompanije Ericsson Nikola Tesla kao jedan od predavača i u panel diskusiji.

Svojim predavanjem na temu „Digitalna transformacija nabave“ predstavio je preduvjete za provođenje digitalne transformacije u nabavi i ciljeve digitalne transformacije. Prezentirao je projekt digitalne transformacije u ENT Grupi te kako digitalna transformacija utječe na poslovanje jedne od najvećih kompanija na ovim prostorima.

Zajedno s ostalim priznatim stručnjacima iz područja nabave (Darko Šepić - Adris grupa, Mirela Senica - IBM/Predsjednica HUNDa, Nataša Cikač - Cronata) sudjelovao je i u panel diskusiji “Kako motivirati djelatnike u nabavi?” gdje su prezentirana iskustva i primjeri dobre prakse za motiviranje djelatnika.

Također, primio je priznanje organizatora za kvalitetno provedenu  digitalnu transformaciju nabave Ericsson Nikola Tesla Grupe. 

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice