Novosti


Predstavljanje knjige „Hrvatska - Švedska“

  Kategorije: Događanja

Na svečanom predstavljanju projekta izdanja bilateralnih knjiga koji je pokrenuo hrvatski veleposlanik u Kraljevini Švedskoj dr.sc. Siniša Grgić govorila je i predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević. „Hrvatska – Švedska“, prva knjiga iz navedene edicije, donosi zanimljive podatke i usporedbe dviju zemalja, a koje se odnose na različita područja, primjerice geopolitički kontekst, ekonomsku sinergiju, diplomatsku suradnju, poslovnu povezanost i druga.

Nezaobilazna poveznica suradnje Hrvatske i Švedske, što je prikazano i u ovoj knjizi, zasigurno je i partnerstvo Ericssona Nikole Tesle i Ericssona. 

Uz čestitke koje je uputila pokretaču projekta i autoru bilateralnih knjiga gospodinu Siniši Grgiću, predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević je istaknula: „ Drago mi je da je i u ovom izdanju partnerstvo Ericssona Nikole Tesle i Ericssona istaknuto kao primjer izvrsne gospodarske suradnje Hrvatske i Švedske. Suradnja dviju kompanija traje od 1953. godine kada je naša kompanija postala jedan od prvih Ericssonovih licencnih partnera u svijetu. Od 1995., kada Ericsson s 49,07 posto udjela ulazi u vlasničku strukturu kompanije, to partnerstvo se i dodatno osnažuje. Danas je Ericsson Nikola Tesla vodeća tehnološka kompanija u Hrvatskoj s najvećim razvojno – istraživačkim centrom u regiji i jednim od najvećih i iznimno cijenjenih u globalnoj korporaciji. Zajedno s kolegama iz cijelog svijeta hrvatski stručnjaci rade na najsuvremenijim tehnologijama kreirajući inovativna rješenja koja unaprjeđuju poslovanje i živote ljudi. Nadam se kako će se na putu prema pametnijoj, sigurnijoj i održivoj budućnosti gospodarska suradnja dviju zemalja i dodatno razvijati.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice