Novosti


Blagdanska druženja u Ericssonu Nikoli Tesli

  Kategorije: Događanja

Na adventskim druženjima s partnerima i kupcima, sa zaposlenicima i njihovom djecom, okupio se veliki broj posjetitelja na našoj zagrebačkoj adresi.

U kompanijskom parku našeg sjedišta održana su blagdanska druženja koja su bila odlična prigoda da našim partnerima, kupcima i zaposlenicima zahvalimo na suradnji i predanom radu tijekom ove godine i poželimo sve najbolje za nadolazeće razdoblje. Veseli nas što su  nam se i ove godine u tako velikom broju naši kupci i partneri iz Hrvatske i susjednih zemalja pridružili na adventskom domjenku. Naši brojni zaposlenici iz Zagreba su uz glazbu i veselu atmosferu uživali u druženju sa svojim kolegicama i kolegama.

I ove godine naše najmlađe razveselili smo adventskim Dječjim danom. Djeca su se zabavljala uz Djeda Božićnjaka i njegove pomagače, kao i mađioničara, sudjelovala u fora pokusima, face paintingu i dječjem disku na otvorenom. Posebno zanimanje izazvale su VR naočale i upravljanje maketom od lego kockica uz pomoć mobitela. Raduje nas što su i ove godine naši veliki i mali posjetitelji uživali u sadržajima koje smo pripremili za njih.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice