Novosti


Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura

  Kategorije: Projekti Ugovori

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.


S HT-om Mostar, dugogodišnja uspješna suradnja nastavlja se poslovima vezanim uz usluge pružanja podrške pri održavanju Ericssonovih rješenja u fiksnoj i mobilnoj mreži. Ovime će se, na zadovoljstvo krajnjih korisnika ovog operatora, omogućiti jednostavnije i agilnije upravljanje i održavanje mrežnih sustava.
 
Na domaćem tržištu u području digitalno- transformacijskih rješenja potpisano je nekoliko ugovora. U sklopu višegodišnjeg programa katastarskih izmjera, s Državnom geodetskom upravom ugovoren je projekt katastarskih izmjera na otoku Korčuli. Potpisani su i novi ugovori s Ministarstvom unutarnjih poslova te ugovori u području digitalne transformacije javnih usluga, zdravstva i financijske industrije, kao i ugovori vezani uz isporuku komunikacijske opreme za poslovne sustave.
 
Ugovorenim poslovima Ericsson Nikola Tesla nastavlja doprinositi daljnjem razvoju i dostupnosti digitalnih tehnologija i usluga.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi  Na vrh stranice