Novosti


Ericsson dobio nagradu „Proizvod godine"

  Kategorije: Priznanja Tehnološki noviteti


Ericsson je osvojio nagradu “Proizvod godine” za novu 3E* kvalitetu digitalnih, naprednih pretvarača istosmjerne struje (DC/DC) tipa BMR456 i BMR457 namijenjenih za ugradnju na sabirnici. Nagradu je dodijelio časopis Electronic Products koji je vodeća publikacija za inženjere-projektante elektroničkih uređaja

"Proizvod godine 2012"

Pretvarači BMR456 i BMR457 nude konstruktorima sustava dosad neviđene performanse i prilagodljivost u razvoju ICT opreme, nužnu za pametna i učinkovita rješenja za napajanje tiskanih pločica. Te performanse se odnose na kontrolu prijelaznog napona s ciljem osiguranja visoke učinkovitosti i značajnih ušteda energije.

Časopis Electronic Product je objavio dobitnika nagrade za “Proizvod godine 2012.” u svom broju za siječanj 2013. Urednici ovog časopisa ocjenjivali su tisuće proizvoda koji su se pojavili na tržištu tijekom 2012, a pobjednički proizvod su odabrali na temelju inovativnog dizajna, značajnih poboljšanja u pogledu tehnologije, odnosno primjene, kao i na temelju izrazitih poboljšanja vezanih uz cijene i performanse.

“Pretvarači istosmjerne struje BMR456 i BMR457 DC/DC predstavljaju drugu generaciju digitalnih pretvarača na sabirnici koji postavljaju nove standarde za kontrolu prijelaznog napona na sabirnicama, uz održavanje visoke razine učinkovitosti“, riječi su Paula O’Shea, glavnog urednika magazina Electronic Products. „Ericsson je podigao letvicu ugradnjom hardvera i sklopovsko-programske opreme (firmware) za dinamičku prilagodbu napona kako bi se udovoljilo složenim zahtjevima opterećenja. Ovi pretvarači najnovije kvalitete i izuzetnih performansi bit će odmah prihvaćeni u telekomunikacijskoj industriji.”

„Raduje nas ovako prestižna nagrada koju nam je dodijelio časopis Electronic Products,” izjavio je Patrick Le Fèvre, direktor za Marketing i komunikacije, u odjelu Ericsson Power Modules.
“To je važno priznanje koju nam daje industrija za napredne karakteristike pretvarača BMR456 i BMR457, čime se dinamički kontrolira napon u sabirnicama, omogućuje smanjenje utroška energije u rasponu od 3 do 10 %, ovisno o namjeni pločice,  što rezultira značajnim energetskim uštedama.”

Nagrada časopisa Electronic Products pridružuje se nizu nagrada koje je Ericsson dobio u zadnje vrijeme. Tako je prošli mjesec u Londonu odnio pobjedu u kategoriji „Zelena elektronika“ (Green Electronics) koju je za 2012. godinu dodijelio tjednik Elektra koji se bavi elektronikom, a već je ranije tijekom prošle godine, prema odabiru časopisa Electronic Products China, proizvod BMR457, uvršten među 10 najboljih DC/DC proizvoda u segmentu napajanja. Isto tako, Ericsson je nominiran u finale natječaja za nagradu E-Legacy (u slobodnom prijevodu „Ostavština za okoliš“), koji organizira publikacija Ujedinjenog Kraljevstva, Electronic Product Design, a dodjeljuje se kompanijama za ulaganje u okoliš.

* Enhanced Performance (poboljšane performanse), Energy Management (upravljanje energijom), i End-user Value (vrijednosti za krajnje korisnike) su ključne pogodnosti koje pružaju Ericssonovi digitalno upravljani pretvarači istosmjerne struje koji nose oznaku 3E.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice