Novosti


Ericsson proglašen vodećim po prihodima na tržištu konvergentnih sustava za naplatu

  Kategorije: Priznanja Trendovi


Ericsson je vodeći na tržištu konvergentnih sustava za naplatu prema vodećoj istraživačkoj agenciji. Prvo mjesto je rezultat snažne globalne potražnje za Ericssonovim proizvodima i ekspertizom u ovom području. Dvogodišnji izvještaj prati rezultate svih vodećih isporučitelja na tržištu softvera i usluga konvergentnih sustava za naplatu.

Ericsson je proglašen vodećim po prihodima na tržištu konvergentnih sustava za naplatu od strane agencije Infonetics Research u nedavnom izvještaju o tržišnom udjelu i predviđanjima vezanim uz tržište softvera i usluga konvergentnih sustava za naplatu.

Izvještaj analizira softver konvergentnih sustava za naplatu koji ima funkciju upravljanja mnogim dimenzijama konvergencije u stvarnom vremenu; vezano uz metode plaćanja, usluge i tipove korisnika, kao i pristupne mreže. Analiza Infoneticsa uključila je i povezane savjetodavne usluge, usluge integracije te upravljane usluge.

"Fleksibilna rješenja za terećenje i izdavanje računa nužna su kao potpora današnjim brzim promjenama tržišnih uvjeta te operatorima omogućuje jednostavnu tranziciju korisnika između prepaid i postpaid modela plaćanja kao i podršku dijeljenju podatkovnog limita na više uređaja, a sve uz zadržavanje jedinstvenog profila korisnika," kaže Shira Levine iz Infonetics Research. "Ericsson je vodeći po prihodima u 2012. godini u ovom važnom tržišnom segmentu, za koji predviđamo značajan rast narednih godina."

Peter Heuman, čelni čovjek zadužen za rad i rješenja u području sustava podrške poslovanju u Ericssonu kaže: "Ericssonovi proizvodi i ekspertiza vodeći su na ovom tržištu te operatorima omogućuju fleksibilnost u isporuci različitih usluga u skladu s očekivanjima korisnika u pogledu ugodnog i jednostavnog korištenja, uz istovremeno osiguravanje temelja za buduće poslovne prilike. Rezultati Infonetics researcha potvrda su naše strategije, kao i naših značajnih investicija u konvergentne sustave za naplatu i, što je najvažnije, vrijednosti koju oni donose našim kupcima u ovoj propulzivnoj industriji."

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle


   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice