Novosti


Suradnja Ericssona Nikole Tesle i BH Telecoma u području operativne podrške

  Kategorije: Ugovori


Mr.sc. Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma i mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle potpisali su ugovor u području sustava za operativnu podršku telekom operatora (OSS) vrijedan 15 milijuna kuna. Nabavka ovog rješenja omogućit će BH Telecomu veću efikasnost i konkurentnost, a istovremeno jednostavnije i brže uvođenje najmodernijih usluga.

Nedžad Rešidbegović je nakon potpisivanja ugovora izjavio: „ Ovaj ugovor je ključan za Direkciju Informacionih tehnologija BH Telecoma. Vjerujemo da ćemo u suradnji sa svojim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom na vrijeme i kvalitetno realizirati sve postavke ovog ugovora što će omogućiti daljnju integraciju poslovnih sustava.“

Gordana Kovačević je ovom prigodom istaknula: "Ericsson je prepoznao stratešku važnost ovog područja što je rezultiralo njegovom pozicijom lidera u sustavima za operativnu podršku (OSS). Kao vodeći proizvođač ovakvih rješenja u svijetu, svojim partnerima pruža vrhunsku tehnologiju, znanja i stručnost, a Ericsson Nikola Tesla je upravo u ovom dijelu poslovanja postao regionalni centar za kreiranje i implementaciju rješenja iz ove domene. Sretna sam da BH Telecom, naš dugogodišnji i vrijedni partner, prepoznaje vrijednost i kvalitetu ovog Ericssonovog rješenja i kompanije Ericsson Nikola Tesla te sam uvjerena će se naša suradnja nastaviti i ubuduće na zadovoljstvo obje kompanije kao i krajnjih korisnika."

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice