Novosti


Zanimljivi kao pozitivan primjer

  Kategorije: Događanja


Kompanija je, osim po uspješnom poslovanju, u javnosti prepoznata po brizi za mlade te ne čudi interes brojnih fakulteta za upoznavanjem s njenim načinom rada i poslovnim aktivnostima. Tako je u utorak, 21. siječnja kompaniju posjetila grupa studenata s diplomskog studija Menadžmenta i poduzetništa Fakulteta ekonomije i turizma u Puli te Poslovne informatike Veleučilišta Vern u pratnji predavača.

Poslovna strategija Ericssona Nikole Tesle uključuje visoke standarde i najbolju praksu društveno odgovornog poslovanja čime kompanija pokreće pozitivne promjene u društvu u kojem djeluje. Područje u kojem posebno dolazi do izražaja kvalitetan doprinos kompanije je  suradnja s akademskom zajednicom.

Prezentacija u velikoj dvoraniKompanija je, između ostalog, u javnosti prepoznata po brizi za mlade te ne čudi interes brojnih fakulteta za upoznavanjem s njenim načinom rada, poslovnim aktivnostima, organizacijom i sl. Tako je u utorak, 21. siječnja kompaniju posjetila grupa studenata s diplomskog studija Menadžmenta i poduzetništa Fakulteta ekonomije i turizma u Puli te studenti Poslovne informatike Veleučilišta Vern u pratnji predavača.

Doc.dr.sc. Darko Huljenić, kompanijski stručnjak zadužen za suradnju sa znanstvenom zajednicom, ujedno i izvanredni profesor na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, prezentirao je prvo svojevrsnu osobnu iskaznicu kompanije, njene poslovne aktivnosti i povijest, a zatim se osvrnuo upravo na kvalitetan rad s fakultetima. 
Studenti su poseban interes pokazali za inovacije o čemu ih je podrobno upoznao Hrvoje Hadžić, menadžer za inovacije. Razrađenost inovacijske politike i motivirajuća inovacijska kultura pokazali su da je brojka od gotovo tisuću inovacijskih ideja godišnje rezultat stalnog rada i visoke svijesti o važnosti inovacija za budućnost kompanije.

Posjet je zaokružen obilaskom Tehnološkog puta posvećenog Ericssonovoj viziji umreženog društva u kojoj značajnu ulogu imaju rješenja Ericssona Nikole Tesle poput e-zdravstva, e-Poziva, zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra, zelenog laboratorija i dr.  Pozitivne impresije studenata na kraju programa mogu se sažeti u njihovom pitanju o mogućnostima zapošljavanja u našoj kompaniji.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice