Novosti


Ericsson Nikola Tesla pomaže poplavljenima

  Kategorije: Obavijesti


Ovih dana istok Hrvatske pogođen je najtežim i najvećim poplavama nezapamćenih razmjera. Teška situacija je i u Bosni i Hercegovini te Srbiji. Ericsson Nikola Tesla, kao društveno odgovorna kompanija, odmah je stupila u kontakt s Hrvatskim Crvenim križem te dogovorila niz aktivnosti kako bismo što brže i kvalitetnije mogli pomoći najugroženijim stanovnicima poplavljenih područja.

Prva financijska sredstva već su uplaćena, a nakon što se situacija stabilizira i budu poznati stvarni razmjeri ove katastrofe kompanija će u dogovoru s Hrvatskim Crvenim križem dogovoriti oblik i vrstu donacije koja će najbolje odgovarati potrebama stanovništva s ugroženog područja.

Ovih dana i zaposlenici Ericssona Nikole Tesle osjećaju veliku brigu za ljude na ugroženim područjima. Stoga su u dogovoru s Hrvatskim Crvenim križem organizirali akciju prikupljanja neophodnih potrepština za ljude stradale u istočnom dijelu naše domovine.

I kompanija Ericssona Nikole Tesle u Bosni i Hercegovini, Ericsson Nikola Tesla BH d.o.o., već se uključila u akciju prikupljanja potrepština za stanovništvo ugroženo u poplavi koje je pogodilo ovu susjednu državu.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice