Novosti


FESB proslavio 54. rođendan

  Kategorije: Događanja Priznanja


Prošlog tjedna na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održavali su se petodnevni Dani FESB-a, kojima  je Fakultet obilježio svoju 54. godišnjicu. Kroz čitavi tjedan odvijale su se brojne aktivnosti i  događanja namijenjene zainteresiranoj javnosti, a posebice bivšim, sadašnjim i budućim studentima Fakulteta. Svečanoj sjednici FESB-a prisustvovali su  brojni gosti  iz akademskog, gospodarskog i javnog života Splita, Hrvatske te susjedne Bosne i Hercegovine. Bila je odlična prigoda koja je iskorištena za pogled unatrag i rezimiranje ostvarenih rezultata u prošloj godini te odavanje priznanja zaslužnim pojedincima, organizacijama i tvrtkama.


Među laureatima našli su se zaslužni studenti, studentske udruge, doktorandi i poslijedoktorandi, srednje škole, tvrtke i umirovljeni djelatnici.

Ericsson Nikola Tesla dobio je priznanje zahvaljujući činjenici da je samo lani zaposlilo čak 49 magistara struke elektrotehnike i računarstva koji su to zvanje stekli upravo na FESBU-u, a proces zapošljavanja nastavlja se i u ovoj godini. Ujedno,  Ljetni kamp Ericssona Nikole Tesle istaknut je kao odličan projekt gdje se studentima daje prilika da još za vrijeme studiranja stječu iskustvo radeći na stvarnim razvojno-istraživačkim projektima uz nadzor mentora. U ime kompanije nagradu je preuzeo Dean Marušić.

U radionici  „Znanost, inovacije i gospodarstvo“,  pred uvaženim  znanstvenicima, gospodarstvenicima  i predstavnicima Grada i Županije,  zapaženu prezentaciju o dugogodišnjoj znanstveno-istraživačkoj, razvojnoj i obrazovnoj suradnji  Ericssona Nikole Tesle i Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održao je Dean Marušić, predstavnik kompanije Ericsson Nikola Tesla. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice