Novosti


Znanjem obnavljamo

  Kategorije: Događanja Tehnološki noviteti


Kompanijski Inovacijski dan 2014. je, na način potpuno usklađen sa svojim nazivom, pokazao vrlo širok spektar profesionalne zaigranosti  zaposlenika Ericssona Nikole Tesle uz razvijenu društvenu odgovornost te izraženu solidarnosti prema stanovništvu s područja pogođenih ovogodišnjim katastrofalnim poplavama.

Više od trideset inovacija realizirano je na četrnaest inovacijskih punktova, a uključivale su niz poboljšanja: od unaprjeđenja funkcionalnosti najsuvremenijih, europskom tržištu još komercijalno nedostupnih tehnologija, do potpuno nove upotrebe podataka kojima veliki operatori raspolažu već godinama, ali su tek sada pokazali puni potencijal za stvaranje dodane vrijednosti u poslovanju. U pratećoj humanitarnoj akciji „Znanjem obnavljamo – dodaj svoju ciglicu za zdravstvenu stanicu“, brojni zaposlenici sa zagrebačke lokacije Ericssona Nikole Tesle obišli su cjeloviti postav inovacija i prikupili pravu gomilu simboličnih ciglica, odnosno točnih odgovora na postavljena pitanja. Tako sakupljene ciglice, kompanija će nakon druge runde humanitarne akcije koja će se održati u Splitu, pretvoriti u stvarna sredstva namijenjena obnovi zdravstvene stanice u Gunji.

Poticajan, kreativni  uvod Inovacijskom danu osiguralo je odlično posjećeno predavanje edukatora i astronoma Korada Korelevića na temu „Čarolija kreativnog mišljenja“. S obzirom da slika govori tisuću riječi, glavninu izvještaja pogledajte u sažetoj formi foto galerije, a više pročitajte u idućem broju časopisa Komunikacije.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice