Novosti


„Splitske ciglice“

  Kategorije: Događanja


Nakon zagrebačkog Inovacijskog dana održan je i njegov nastavak u Splitu. Usprkos jakom vjetru i naoblaci, prezenteri nisu skrivali zadovoljstvo, a zaposlenici oduševljenje viđenim inovacijama. Također, pokazana je visoka razina svjesnosti te su putem humanitarne akcije prikupljena sredstva za pomoć stanovništvu s područja pogođenih ovogodišnjim katastrofalnim poplavama.

 

Na početku, svim se zaposlenicima na splitskoj lokaciji obratila predsjednica kompanije mr.sc. Gordana Kovačević, koja je naglasila važnost inovativne kulture koju njegujemo te društvene odgovornosti  vidljivoj i u ovoj humanitarnoj akciji. Predstavljeno je osam inovacija iz širokog spektra područja, koje obuhvaćaju mogućnosti od unaprjeđenja funkcionalnosti najsuvremenijih, europskom tržištu još komercijalno nedostupnih tehnologija, do potpuno nove upotrebe podataka kojima veliki operatori raspolažu već godinama, ali su tek sada pokazali puni potencijal za stvaranje dodane vrijednosti u poslovanju. Paralelno s tim, održan je drugi, završni dio humanitarne akcije „Znanjem obnavljamo – dodaj svoju ciglicu za zdravstvenu stanicu“, gdje su zaposlenici, nakon obilaska svih inovativnih točaka, znali točno odgovoriti na postavljena pitanja, te su odgovorima skupljali simbolične ciglice, koje će kompanija pretvoriti na stvarna sredstva namijenjena obnovi zdravstvene stanice u Gunji.

Inovacijski dan najbolje možete doživjeti putem foto galerije, koja se nalazi ispod teksta, a opširan izvještaj će biti dostupan u sljedećem broju Komunikacija.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice