Novosti


Ericsson Nikola Tesla dobio nagradu Indeks DOP-a

  Kategorije: Priznanja


Pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, u hotelu Esplanade,  u Zagrebu, 10. prosinca 2014. svečano su dodijeljene nagrade Indeks DOP-a za 2014. godinu. Radi se o nagradama koje zajednički dodjeljuju HGK i HR PSOR s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja razumiju i na pravi način implementiraju društveno odgovorno poslovanje. Poduzeća se natječu u četiri kategorije s obzirom na veličinu i tip vlasništva.

Ericsson Nikola Tesla osvojio je nagradu Indeks DOP-a 2014. godini u području odgovorne politike i prakse u radnoj okolini. Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić uručio je nagradu Snježani Bahtijari, direktorici Marketinga i komunikacija uključujući DOP.

Zahvaljujući u ime kompanije na dodijeljenoj nagradi Snježana Bahtijari istaknula je kako kompanija svoju konkurentnost i poslovni uspjeh temeljni na motiviranim, inovativnim i visokostručnim zaposlenicima koji odgovorno slijede strateške odrednice kompanije i stvaraju proizvode visoke dodane vrijednosti za kupce na domaćem i na brojnim inozemnim tržištima. U cilju povećanja zadovoljstva i motivacije svojih zaposlenika kompanija kontinuirano radi na unaprjeđivanju radnog okruženja.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice