Novosti


Regionalna nagrada za strateško komuniciranje Snježani Bahtijari

  Kategorije: Priznanja


Već deset godina zaredom međunarodna konferencija PRO.PR sustavno djeluje na promicanju novih trendova, znanja i najbolje prakse u području strateškog komuniciranja i odnosa s javnošću.  Značajna obljetnica bila je povod za dodjelu PRO.PR nagrada pojedincima iz struke koji su promovirali profesiju kroz razne aktivnosti i projekte na području Jugoistočne Europe. Među nagrađenima je i Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja Ericssona Nikole Tesle.

Na ovogodišnjoj konferenciji, održanoj u Malinskoj na otoku Krku, devetnaest je komunikacijskih eksperata iz 12 europskih zemalja (Austrije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Slovenije, Srbije, Rusije, Italije, Makedonije, Velike Britanije, Crne Gore  i dr.) nagrađeno regionalnim priznanjem za svoj rad. Među nagrađenima je i Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja Ericssona Nikole Tesle.  Nagrada je dodijeljena za visoku razinu stručnosti i djelovanja u strateškom komuniciranju i odnosima s javnošću.  Uz to, stručni je sud istaknuo visoke standarde te predani rad u kreiranju i osmišljavanju složenih i inovativnih komunikacijskih projekata. 
 
Snježana Bahtijari i Danijel KoletićPrilikom preuzimanja nagrade S. Bahtijari je izrazila svoju zahvalnost na prilici i povjerenju da radi posao u strateškim komunikacijama u Ericssonu Nikoli Tesli te je zahvalila svom timu u Kompanijskim komunikacijama kao i svim kolegicama i kolegama u ENT koji doprinose kompanijskim uspjesima. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice