Novosti


Nagrada MRAK za kampanju „Znanjem obnavljamo“

  Kategorije: Događanja Priznanja


Ovogodišnji, osmi po redu Dan kreativnosti i inovativnosti održan je 22. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti. U mrežu najkvalitetnijih inovativnih i kreativnih proizvoda te edukacijskih, turističkih, društveno-odgovornih i dr. projekata, uvrštena je kampanja “Znanjem obnavljamo” Ericssona Nikole Tesle. Osvojila je nagradu MRAK Mreže za razvoj i kreativnost kao najbolji kreativni i inovativni projekt održivog razvoja.

Ova manifestacija pokrenuta je sa željom poticanja kreativnosti u svim aspektima djelovanja i društva, a ove je godine poseban naglasak stavljen na kulturu stvaranja što je bila i ključna tema događanja kao i tema nagrade.
 
Kruna bogatog programa događanja, s predavanjima domaćih i stranih eminentnih stručnjaka te zanimljivim diskusijama, bila je dodjela nagrada MRAK Mreže za razvoj i kreativnost.  U mrežu najkvalitetnijih inovativnih i kreativnih proizvoda te edukacijskih, turističkih, društveno-odgovornih i dr. projekata, uvrštena je kampanja “Znanjem obnavljamo” Ericssona Nikole Tesle.  Odlukom stručnog žirija, osvojila je nagradu MRAK za najbolji kreativni i inovativni projekt održivog razvoja. Preuzimajući nagradu, mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica ENT,  istaknula je da je inovativnost trajno opredjeljenje kompanije i temelj njenog dugogodišnjeg tehnološkog liderstva. 
 
Nagradu Mrak predsjednici Ericssona Nikole Tesle mr.sc. Gordani Kovačević uručio je dr.sc. Mate Granić, član žirijaPodsjetimo, kampanja “Znanjem obnavljamo” je uspješno realizirana tijekom 2014. godine s fokusom na inovativnost, ljude, društvenu odgovornost, uz snažnu usmjerenost na budućnost i rezultate. Cilj kampanje bio je dodatno motivirati zaposlenike na inovativnost u svemu što rade, pokrenuti ih da prošire svoje znanje o inovacijama svojih kolega, ali i da se uključe u veliku humanitarnu akciju Ericssona Nikole Tesle za obnovu ambulante u Gunji, sa svečanom završnicom na proslavi 65. obljetnice kompanije.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice