Novosti


5G korisnički slučajevi

  Kategorije: Tehnološki noviteti Trendovi


Ericsson svakodnevno blisko surađuje s novim industrijama u razvoju 5G korisničkih slučajeva. Novih korisničkih slučajeva je sve više, a njihov je cilj učinkovita transformacija korisničkog poslovanja do 2020. godine.

Svjedočimo intenzivnoj digitalizaciji raznih gospodarskih grana, a taj će se proces u sve većoj mjeri nastaviti i u bliskoj budućnosti kako 5G bude širom svijeta prihvaćan za novi globalni standard povezivosti.

Ključ digitalizacije leži u načinima na koje različite industrije koriste 5G za transformaciju poslovanja. Tako će razni poslovni sustavi koristiti dijelove mreže usklađene sa specifičnim zahtjevima svake industrije. 5G radio pristup, jezgrene mreže i upravljanje kompleksnim ICT sustavima poduprijet će raznovrsne slučajeve korištenja ove tehnologije te nam omogućiti korištenje njenog punog potencijala.

Od širokopojasne povezanosti u područjima s velikim brojem ljudi do udaljene automatizacije rada kritičnih strojeva u opasnim radnim okruženjima, poput rudnika, 5G već ima korisničke slučajeve koji mogu pomoći poslovanju te su spremni za buduće potrebe.

Među glavnim prednostima 5G tehnologije su sigurnost mreže i niska potrošnja energije što će poslovnim sustavima omogućiti efikasnu i troškovno učinkovitu digitalizaciju. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice