Novosti


Ericsson Mobility Report: postojani uzlazni trendovi

  Kategorije: Trendovi


Najnovije izdanje Ericsson Mobility Reporta za kolovoz 2015. godine pokazuje da je broj korisnika mobilnog širokopojasnog pristupa premašio 3 milijarde u drugom tromjesečju ove godine, a podatkovni je promet porastao 55 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Ovo je ogromni porast korisnika mobilnog širokopojasnog pristupa budući da njihov broj iznosi 3,1 milijardu što je čak 25 posto više nego prije godinu dana kada ih je bilo 2,4 milijarde.

Ovi postojani uzlazni trendovi, jer sličan je rast na godišnjoj razini i u zadnjem tromjesečju prošle godine te u prvom kvartalu ove godine, izravna su posljedica sve snažnije mobilne povezanosti i kontinuiranog rasta broja pametnih telefona. Uz ove, Ericsson Mobility Report pruža i mnoge druge važne podatke koji pomažu ljudima, poslovanju i društvu u sve većoj uključenosti u umreženo društvo.

U najnovijem izvještaju možete naći detaljnije podatke o broju postojećih i novih mobilnih korisnika po regijama te glasovnom i podatkovnom prometu u proteklih 5 godina.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice