Novosti


Osnažen ETK tim

  Kategorije: Događanja


Kad se okupi gotovo 1500 ETK zaposlenika, atmosfera i ugođaj su uistinu impresivni. Mala dvorana Doma sportova jedna je od rijetkih zagrebačkih lokacija koja može ugostiti tako brojnu organizaciju, a k tome je u našem susjedstvu. Za početak, u petak 4. prosinca, dobar dojam na kolege u publici iz Sarajeva, Splita i Zagreba ostavila je upečatljiva pozornica nakon čega je publika pljeskom pozdravila predsjednicu kompanije Gordanu Kovačević. Izlaganje je započela svojevrsnom povijesnom i osobnom iskaznicom kompanije, jer teško se može govoriti o budućnosti bez uvažavanja dosadašnjih uspjeha.

Stabilnim i kvalitetnim ocjenila je poslovne rezultate poslovanja u prvih devet mjeseci godine, izdvojila brojna postignuća timova i nove odgovornosti koje smo dobili te preporučila snažan fokus na sve aktivnosti do kraja ove poslovne godine. Kompanija neprekidno jača u svim strateškim područjima s ciljem razvoja poslovanja i zadovoljstva svih zainteresiranih strana. Uz kvalitetno liderstvo, velika odgovornost leži na svim zaposlenicima, bilo da je riječ o neprekidnom jačanju kompetencija ili poštivanju temeljenih vrijednosti: profesionalizmu, ustrajnosti i uvažavanju.

Pozitivno i motivirajuće ozračje dodatno je osnažio Toni Milun koji je na osebujan i zanimljiv način predočio prednosti rada u Ericssonu Nikoli Tesli, istovremeno se založivši da svoje ideje i uspjehe širimo dalje na zajednicu. Iskoristite potencijale svih u timu, neka različitiosti rade za vas, poruka je T. Miluna.

Drugi dio sastanka bio je posvećen inovacijama. Prezentirane su tri najdojmljivije ideje sa Inovacijskih dana u Zagrebu i Splitu, prema glasovima zaposlenika. Pavao Mirošević s idejom rješenja za automatsko skupljanje podataka korištenjem autonomne letjelice;  ideja IPTV kviza tima u sastavu Petra Kirin, Hrvoje Kolarić i Mario Čačić te rješenje Completing the Cloud Puzzle (HDS 8000) s doprinosom brojnih timova iz Zagreba i Splita koje su na pozornici reprezentirali Dino Mileta, Darija Čamber i Zoran Stipinović.

Hrvoje Hadžić objavio je i pobjednike važnih inovacijskih izazova. Valentino Norsić  pobjednik je RAN inovacijskog izazova, a u I&S Cloud inovacijskom izazovu slavili su Mićo Dujak, Vanesa Čačković i Petar Ćolić te Natalija Žigman Najhart.

Predsjednica se na kraju izvukla najsretnijeg među zaposlenicima koji su dali svoj glas za najdojmiljivije inovacije, a to je bio Ante Ivanković. Također je zahvalila zaposlenicima na brojnim kvalitetnim prijedlozima za društveno koristan rad. Oni će biti dobar orijentir za DOP aktivnosti u 2016. godini.Za glazbeno osnaživanje cijelog skupa pobrinuli su se Matej Meštrović i Sudar Percussion koji su nas na simpatičan način pozvali na druženje uz ručak.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle


 

 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice