Novosti


Ericsson Nikola Tesla: ICT i edukacija protiv hipertenzije

  Kategorije: Događanja


Kompanija Ericsson Nikola Tesla i formalno se pridružila obilježavanju Svjetskog dana borbe protiv hipertenzije koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu, pod motom „Saznajte koliki je Vaš krvni tlak“ okupio mnoštvo zainteresiranih, a akciju je podržao i ministar zdravlja Dario Nakić.

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv hipertenzije na zagrebačkom Cvjetnom trgu

 

FilmoviGrađani su na odlično posjećenim štandovima dobili niz korisnih informacija o hipertenziji, njezinim simptomima, mogućnostima prevencije i liječenja, a mogli su na licu mjesta i sami izmjeriti krvni tlak i šećer u krvi.

Budući da je povišeni krvni tlak jedan od vodećih čimbenika rizika za smrtnost u Hrvatskoj, ali i na globalnoj razini, a za većinu hipertenzija glavni su krivci neodgovarajuća prehrana te tjelesna neaktivnost i pretilost, kompanija Ericsson Nikola Tesla svojim svima dostupnim edukacijskim video materijalima pomaže građanima naučiti kako živjeti zdravije i bolje.

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv hipertenzije na zagrebačkom Cvjetnom trgu

 

Filmiće možete pogledati pomoću priloženog QR koda ili izravno na YouTube kanalu Ericssona Nikole Tesle te tako preuzeti aktivnu ulogu u sprječavanju nastanka ove podmukle bolesti koja može godinama, u tišini, bez ikakvih uočljivih simptoma stvarati ogromnu štetu Vašem ogranizmu.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice