Novosti


B2B RUN: Pobjede Ericsson Nikola Tesla Grupe

  Kategorije: Priznanja


Ekipa Ericsson Nikola Tesla Grupe osvojila je prvo mjesto na B2B RUN utrci u konkurenciji velikih kompanija, kao i u ženskoj konkurenciji. Svim našim sudionicima predvođenim Nikolinom, Marinom i Draganom čestitamo na ovom uspjehu! Ericsson Nikola Tesla Grupa, između ostalih aktivnosti, sudjelovanjem u ovakvim utrkama promiče zdrav način života i prevenciju stresa.

Ekipa Ericsson Nikola Tesla Grupe osvojila je prvo mjesto na B2B RUN utrci u konkurenciji velikih kompanija, kao i u ženskoj konkurenciji. U našoj ekipi sudjelovalo je više od 30 trkačica i trkača, a ekipni rezultati određivali su se na temelju ukupnog vremena tri prvoplasirana iz svake kompanijske ekipe. U Ericsson Nikola Tesla Grupi to su bili Nikolina Šustić Stanković, koja je pobijedila u ženskoj konkurenciji te Marin Koceić i Dragan Baničević koji su ostvarili odlične rezultate u muškoj konkurenciji. Svim našim sudionicima čestitamo na ovom uspjehu!


B2B RUN je pokrenuta prošle godine kao prva poslovna utrka namijenjena zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Republike Hrvatske. U utrci je ove godine  sudjelovalo preko 3000 sudionika iz 280 kompanija. Svojim sudjelovanjem i pobjedom u ovoj utrci zaposlenici Ericsson Nikola Tesla Grupe su potvrdili kako, uz poslovnu izvrsnost, promiču i zdrav način života kao prevenciju stresa.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle  

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice