Novosti


Ericsson Nikola Tesla i beCloud omogućuju LTE usluge bjeloruskim korisnicima

  Kategorije: Ugovori


Ericsson Nikola Tesla će, u suradnji s kompanijom beCloud, omogućiti LTE usluge bjeloruskim korisnicima. Ugovor je vrijedan više od 76 milijuna kuna.

Riječ je o drugoj fazi uvođenja LTE tehnologije u tri regije Republike Bjelorusije, a projekt će biti implementiran do kraja 2017. godine. U suradnji s beCloudom, Ericsson Nikola Tesla će isporučiti i pustiti u rad LTE mrežu te osigurati pripadajuće usluge.

“Ericsson je naš strateški partner u implementaciji najznačajnijih inovativnih projekata u Republici Bjelorusiji. Tijekom prošle godine beCloud je u Bjelorusiju uveo mnoga jedinstvena rješenja neusporediva s bilo čim drugim u zemlji, a uspjeh mnogih projekata ne bi bio moguć bez tako pouzdanog partnera poput Ericssona. Cijenimo našu suradnju i cilj nam je dugoročno partnerstvo. LTE tehnologija je već vrlo tražena u glavnom gradu pa je implementacija u regijama više nego pravovremena. Zahvaljujući Ericssonu ovaj ćemo projekt i ostvariti.”, izjavio je Sergej Poblagouev, izvršni direktor beCloud JLLC.

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, komentirala je novi ugovor: „Drago mi je da će bjeloruski korisnici dobiti dostup ovoj moćnoj mobilnoj tehnologiji. Ericsson aktivno sudjeluje u razvoju LTE što potvrđuje i stalnim unaprjeđenjima vezano uz nove mogućnosti koje ova tehnologija nudi, čime odgovara na potrebe sve većeg broja korisnika pametnih telefona i drugih pametnih komunikacijskih uređaja. Veliko iskustvo naših stručnjaka i njihov predani rad na LTE projektima širom svijeta garancija su da će građani širom Bjelorusije uskoro koristiti mnoge prednosti LTE.“

 Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice