Novosti


SJAJ za Ericsson Nikolu Teslu

  Kategorije: Događanja Priznanja


Ericsson Nikola Tesla je uvršten među deset najboljih hrvatskih poduzeća po vidljivosti i afirmaciji društveno odgovornog poslovanja i održivosti u suvremenim digitalnim medijima. Nagrada „SJAJ 2017“ dobitnicima je uručena 17. listopada u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca (HUP).

Poslovna inicijativa za afirmaciju društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja u partnerstvu s HUP-om, kao dio Global Compact mreže Hrvatska – UN inicijative za DOP i održivi razvoj, proveli su tijekom ljeta nacionalno istraživanje na uzorku od 203 poduzeća. Cilj istraživanja bio je ispitati koliki broj hrvatskih poduzeća, i kojom kvalitetom, komunicira svoju praksu DOP-a i održivosti putem vlastitih službenih internetskih stranica te koliko polažu u rast kompanijske digitalne vidljivosti i zapaženosti DOP-a. Poduzeća se željelo potaknuti na izražajnije izlaganje svoje DOP prakse i zalaganja u ovome području, jer se time osvješćuje javnost o važnosti DOP-a i održivosti te ostvaruje „zeleni“ ugled.

Preuzimajući nagradu, Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja Ericssona Nikole Tesle, istaknula je da društvena odgovornost ima važnu ulogu u strategiji poslovanja kompanije već gotovo 70 godina. „Uspješno poslujemo upravo zato što vodimo računa o svim dionicima poslovnog procesa, široj društvenoj zajednici i okolišu. Digitalna prisutnost samo je jedan od vidljivih aspekata naših mnogobrojnih aktivnosti u području društvene odgovornosti i sretna sam što ste to prepoznali.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice