Novosti


Nikola Tesla "Mind from the future"

  Kategorije: Događanja


Najsloženiju izložbu dosad održanu u Hrvatskoj - Nikola Tesla "Mind from the future" svečano je, uz sudjelovanje brojnih uglednika iz političkog i javnog života, otvorila predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović. Od 25. studenoga, dugo iščekivano multimedijsko događanje u čijem postavu, uz preko 300 umjetnika, dizajnera, scenografa te producenata, sudjeluje i Ericsson Nikola Tesla, otvoreno je za građane.

Veliko zanimanje posjetitelja sa ceremonije otvaranja, tijekom proteklog vikenda, potvrdili su i brojni građani Zagreba te turisti. Zanimljiva, drugačija, atraktivna, maštovita, inspirativna – najčešći su komentari. Uz Teslopolis te osobne predmete i bajkovite prikaze iz života genijalnog izumitelja, u žiži interesa je kompleksna, vizualno i zvukovno dojmljiva instalacija Ericssona Nikole Tesle koja mijenja boju i zvuk, ovisno o očitanju signala s posebnog „brain-computer interface“ uređaja ili, kolokvijalno rečeno, omogućuje trenutačni uvid u spektar Vašeg uma.

Umjesto poziva na izložbu prenosimo riječi Michaele iz Londona: ''Ona svjetleća naprava koja mijenja boje prema raspoloženju čovjeka, nevjerojatno da je to moguće. Oduševljena sam''. Oduševite se i Vi!

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice