Novosti


Treći put zaredom najmoćnija žena hrvatskog biznisa

  Kategorije: Događanja Priznanja


S ciljem snažnije afirmacije žena liderica i uspješnih poduzetnica u Hrvatskoj, poslovni tjednik Lider u suradnji s Bisnodeom, već dvanaest godina provodi evaluaciju njihovih postignuća i kvaliteta. Rezultat je rang-lista najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, a priznanja za deset najmoćnijih se svečano dodjeljuju na konferenciji „Žene u biznisu“. Predsjednica Ericssona Nikole Tesle, mr.sc. Gordana Kovačević ponijela je titulu najmoćnije žene hrvatskog biznisa već treću godinu zaredom.

Svoja iskustva i preporuke ohrabrenja, kao žena koja je od 2005. godine na čelu velike kompanije u tradicionalno „muškoj“ industriji, podijelila je s brojnom, mahom ženskom, publikom na konferenciji.

„Žene i muškarci upućeni su jedni na druge, a zdravo društvo temelji se na sinergiji  među njima. Kao društvo moramo razvijati kulturu u kojoj se lideri biraju na temelju stručnih, ljudskih i moralnih osobina i kvaliteta te koji takav odnos promiču u radu sa suradnicima.

Liderstvo u biznisu važno je i muškarcima i ženama. Budite hrabri, poduzetni, osobe s integritetom i visokim standardima, okružite se kvalitetnim ljudima, stvarajte motivacijsku organizacijsku kulturu bez stereotipa i pretvorite svoje snove u stvarnost. Snaga žene neka dođe do punog izražaja dok gradite kvalitetne rezultate kontinuirano. I učite, znanje je najveća moć i vrijednost koja će polučiti rezultate. Nemojte stvarati ograde i bojati se, čak i kad mislite da nešto neće biti dobro, jer će vas strahovi stopirati u razvoju. Gradite sebe kao osobu, pa će i timovi i kolege i kompanije imati korist.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice