Novosti


Projekt energetske učinkovitosti - prethodno savjetovanje

  Kategorije: Obavijesti

Kako bi što učinkovitije, maksimalno kvalitetno i transparentno izvela projekt Povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u Ericssonu Nikoli Tesli d.d. koji uključuje i postupak nabave velike vrijednosti za građevinske, obrtničke, strojarske i elektro usluge te radove na proizvodnom pogonu i pratećim zgradama u Krapinskoj 45 u Zagrebu, kompanija provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim potencijalnim ponuditeljima.

Prethodno savjetovanje traje do ponedjeljka 23. srpnja u podne, a nacrt temeljnog dokumenta o predmetnoj nabavi i svih pratećih priloga možete pronaći u kategoriji Dobavljači na ovoj stranici.

Ericsson Nikola Tesla, Krapinska 45Podsjetimo, potpisivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava koji su, 19. lipnja ove godine, s predsjednicom Ericssona Nikole Tesle, mr. sc. Gordanom Kovačević, potpisali ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislav Ćorić te direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš, službeno je potvrđena odluka o financiranju kompanijskog projektnog prijedloga po pozivu “Povećanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama” u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020.
Za vrlo složen, ukupno preko 73 milijuna kuna vrijedan projekt, Ericssonu Nikoli Tesli je tom prigodom dodijeljeno maksimalnih 20 milijuna kuna koji će u konačnici omogućiti godišnje uštede od preko 4,6 milijuna kWh uz istodobno smanjenje emisije CO2 za gotovo 1400 tona.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice