Novosti


HUP nagradio našu brigu za zaposlenike

  Kategorije: Događanja Priznanja


Hrvatska udruga poslodavaca sustavno promiče društveno odgovorno poslovanje među hrvatskim tvrtkama, a najbolje prakse nagrađuje. Na svečanoj dodjeli, održanoj 14. prosinca u hotelu Westin, dodijeljeno je ukupno osam nagrada u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki te u četiri područja: briga za okoliš, briga za zaposlenike, briga za zajednicu te promicanje društveno odgovornog poslovanja unutar dobavljačkog lanca tvrtke.

Svoju podršku ovoj inicijativi dali su visoki uzvanici koji su i uručili nagrade: Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica RH, Gordana Deranja, predsjednica HUP-a, Tomislav Tolušić, potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede, i Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta. U sklopu događaja, dodijeljene su i nagrade Sjaj koje dodjeljuju Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska, HUP i Global Compact mreža Hrvatska, tvrtkama koje su na digitalnoj platformi istaknule dobre prakse društveno odgovornog poslovanja.

Predstavnici kompanije na svečanoj dodjeliNagradu za područje brige za zaposlenike u kategoriji velikih tvrtki osvojila je naša kompanija. U obrazloženju svoje odluke, HUP je istaknuo da Ericsson Nikola Tesla ima čitav niz praksi brige za zaposlenike u Zagrebu i Splitu, a otvaranje centra u Osijeku nastavak je strateške brige o održivom razvoju kompanije. Samo ove godine zaposleno je 225 novih osoba, među kojima je i osječki tim.  Za zaposlenike je osiguran opsežan program edukacija i podrška mentora, imaju mogućnost daljnjeg formalnog obrazovanja, a provode se i brojne, dodatne aktivnosti na stvaranju motivirajućeg i ugodnog radnog okruženja.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice