Novosti


Portal katastar.hr pušten u rad

  Kategorije: Događanja Projekti


Državna geodetska uprava je, u cilju daljnje digitalizacije i transparentnosti svojeg poslovanja, u suradnji s Ericssonom Nikolom Teslom, razvila novi portal katastar.hr koji daje uvid u različite prostorne informacije na temelju trenutne lokacije. Portal je 11. lipnja u Državnoj geodetskoj upravi svečano pustio u rad ministar uprave Lovro Kuščević, kao izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

Glavni cilj portala je približiti informacije o prostornim podacima svim građanima na jednostavan i intuitivan način koristeći servise razvijene od strane Državne geodetske uprave, a u suradnji s Ericssonom Nikolom Teslom. Portal je prilagođen prikazu na mobilnim uređajima i koristi lokaciju na kojoj  se osoba nalazi, a u odnosu na tu lokaciju pokazuje podatke o prostoru koji su od interesa za korisnika. Projekt je realiziran u iznimno kratkom roku u svega dva mjeseca. Izvrstan timski rad o odlična suradnja s kupcem pomogli su u realizaciji ovog zahtjevnog roka.

Iskoristite nove mogućnosti
Na internetu posjetite https://www.katastar.hr i pronađite svoje čestice. Ako ne znate broj čestice, upišite npr. adresu i doznat ćete broj svoje čestice. Ako ste na lokaciji koja vas zanima, kliknite na pozicioniraj me i pronaći ćete sve pripadajuće podatke te čestice. Jednostavno možete pronaći i najbližeg ovlaštenog geodetskog izvoditelja i još mnoge druge korisne informacije.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice