Novosti


Priopćenje Ericssona Nikole Tesle

  Kategorije: Obavijesti


Ericsson Nikola Tesla od sutra, 28. veljače 2020. godine, nakon dva dana rada od kuće, nastavlja raditi na svim svojim lokacijama.

Naš oboljeli zaposlenik je stabilno i oporavlja se, a ostali zaposlenici koji su bili s njim u mogućem direktnom kontaktu te se nalaze u samoizolaciji, osjećaju se dobro i nemaju nikakvih simptoma bolesti. U samoizolaciji će ostati do 6. 3. 2020. sukladno nalogu epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

U međuvremenu ovlaštene stručne službe provode dezinfekciju svih kompanijskih radnih i pratećih prostora.

Brzom reakcijom, internom i eksternom koordinacijom i komunikacijom te suradnjom sa svim nadležnim institucijama (Uredom za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, Ministarstvom zdravstva, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Klinikom za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“), stvorili smo potrebne preduvjete za neometan i siguran rad u kompaniji. Mjere pojačanog opreza i preventivnog djelovanja ostaju i dalje na snazi.

Također, napominjemo da su sve naše zaposlenice i zaposlenici, koji su poslovno putovali u inozemstvo  u petak, 21. veljače i kasnije do zabrane putovanja 24. veljače, obuhvaćeni posebnim preventivnim mjerama. Za njih je organizirana kvalitetna stručna podrška iz Ericssona Nikole Tesle i lokalnih Ericssonovih kompanija u tim zemljama. Nitko od njih nema znakove bolesti.

Zahvaljujemo svima koji su nam u međuvremenu uputili brojne poruke s lijepim riječima podrške, našim kupcima i partnerima u zemlji i inozemstvu te kolegama iz cijelog Ericssona.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi  Na vrh stranice