Novosti


Poticaj programima Sveučilišta u Splitu

  Kategorije: Projekti

Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu provodi projekt “Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije”, sufinanciran sredstvima EU fondova, u čijoj realizaciji Ericsson Nikola Tesla sudjeluje kao projektni partner.

Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu

Cilj projekta je uspostava službe za stručnu praksu čijim operativnim djelovanjem bi se unaprijedile usluge potpore studentima, poboljšali modeli stručne prakse, ojačali kapaciteti Sveučilišnog odjela za stručne studije te razina znanja i vještina studenata. Usmjeren je na nastavno i nenastavno osoblje te studente preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija. Unaprjeđenjem postojećih programa podići će se kvaliteta studija i kompetencije studenata potrebne za završavanje studija i izlazak na tržište rada. 

Važan element uspješne realizacije projekta je jača suradnja s poslovnim sektorom u čemu sudjeluje ukupno pet tvrtki.  Doprinos Ericssona Nikole Tesle, za kojeg su odgovorni kompanijski stručnjaci iz Splita, bit će usmjeren na prepoznavanje potrebnih kompetencija i podršku u ažuriranju postojećih programa te na poboljšanja u provedbi stručne prakse. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice