Novosti


Ericsson isporučuje cloud native dvojnu 5G jezgrenu mrežu SoftBanku

  Kategorije: Portfelj Tehnološki noviteti


SoftBank Corp. ("SoftBank") odabrao je Ericsson (NASDAQ: ERIC) za isporuku cloud native dvojne 5G jezgrene mreže za svoju samostalnu 5G mrežu. Rješenje, koje uključuje Ericsson Cloud Packet Core, Ericsson Cloud Unified Data Management and Policy, kao i Ericsson NFVI, igrat će ključnu ulogu u operativnoj transformaciji SoftBanka. Zero-touch rad nudi neprekinute procese isporuke i integracije (CI / CD), uz pomoć kontejnerski temeljene arhitekture mikrousluga i automatizacije koju ona omogućuje.

Ericssonova dvojna 5G jezgrena mreža SoftBanku omogućuje razvoj novih slučajeva korištenja 5G za korisnike mobilnih širokopojasnih usluga, kao i za poduzeća i partnere u industriji. Ericsson i SoftBank kontinuirano surađuju u razvoju i primjeni 5G tehnologija na japanskom tržištu, uključujući 5G radijsku pristupnu mrežu (RAN) i 5G Evolved Packet Core. U svibnju 2019. godine, SoftBank je odabrao Ericsson za svog primarnog dobavljača 5G RAN.

Keiichi Makizono, stariji potpredsjednik SoftBanka odgovoran za informacijske tehnologije, kaže: „Japan je vodeće 5G tržište i zajedno s Ericssonom gradimo novu platformu za inovacije u našoj zemlji. Prema našem novom sporazumu produžit ćemo dugogodišnje partnerstvo i osigurati visokokvalitetnu platformu spremnu za budućnost koja će omogućiti novi val inovacija za japansko društvo."

Luca Orsini, čelnik Ericsson Japan, kaže: „Ericssonova cloud native dvojna 5G jezgrena mreža pruža vrhunsku kontejnerski temeljenu arhitekturu mikrousluga koja će SoftBanku pomoći u razvoju novih poslovnih modela prema krajnjim korisnicima, poslovnim i industrijskim partnerima kao i u prelasku na sljedeću razinu operativne učinkovitosti mreže."

Ericsson je do sada potpisao 99 komercijalnih 5G ugovora ili sporazuma s jedinstvenim operatorima i podržava 55 5G mreža u radu širom svijeta.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle


   Izvor

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice