Novosti


Ericsson Nikola Tesla nastavlja suradnju na ZIS-u

  Kategorije: Investitori Ugovori

Ericsson Nikola Tesla je s Državnom geodetskom upravom (DGU) i Ministarstvom pravosuđa i uprave (MPU) potpisao okvirni dvogodišnji sporazum vezan uz usluge održavanja Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra (ZIS).

Sporazum je vezan uz sljedeće usluge: osnovno, adaptivno i perfekcijsko održavanje ZIS-a, posebne usluge, podrška digitalnom geodetskom elaboratu i uvozu katastarskih općina u ZIS i osnivanje Baze zemljišnih podataka. Ugovor je vrijedan više od 38 milijuna kuna (bez PDV-a).

Suradnja Ericssona Nikole Tesle s DGU i MPU na ZIS-u traje od 2007. godine. Privatni dio ZIS-a  koristi više od 2.000 djelatnika DGU i MPU u svakodnevnom radu, dok javnom dijelu ZIS-a pristupaju građani i određene grupe ključnih korisnika (ovlašteni geodetski izvoditelji, odvjetnici, javni bilježnici, ...). ZIS je sustav u kojem je integrirana alfanumerika i grafika i predstavlja jedinstveno rješenje u Republici Hrvatskoj gdje su informacijskim sustavom povezane dvije institucije na razini podataka i poslovnih procesa.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi  Na vrh stranice