Novosti


Ericsson Nikola Tesla sudjelovao na 11. KosICT-u u Prištini

  Kategorije: Događanja

KosICT (Kosovo ICT) je najveći festival tehnologije u regiji, koje je svoje prvo izdanje doživio još 2011. godine. KosICT pomaže u digitalnoj transformaciji poslovanja promicanjem digitalne ekonomije i prikupljanjem znanja i ideja od vrhunskih domaćih, regionalnih i međunarodnih stručnjaka. Već jedanaestu godinu zaredom, KosICT se profilirao kao B2B mjesto s velikim potencijalom za generiranje poslovnih potencijala, podizanje branda i jačanje poslovnih odnosa s relevantnim dionicima.

S obzirom na činjenicu da kompanija Ericsson Nikola Tesla ima u planu širenje svog ureda u Prištini, ove smo se godine predstavili u delegaciji koju su činili: Rukovoditelj razvoja poslovanja u novim područjima Ivan Lupić, Filip Grilec i Tomislav Štefanec iz našeg R&D-a, Direktorica kompanijskih komunikacija Antonija Lončar te Petra Merkaš, Voditeljica privlačenja talenata.

Ivan Lupić održao je predavanje pod naslovom „High employee rating in ICT industry: How to achieve and retain it“, gdje je pričao o izazovima u zapošljavanju u ICT sektoru i što kompanija radi ne bi li zaposlila najbolje stručnjake. Tomislav Štefanec održao je predavanje s kojim je debitirao na ovogodišnjem Job Fairu na FER-u – „5G from SW developer perspective“, gdje je objasnio što sve može jedan software developer raditi u kompleksnom sustavu u kojem ukupno radi više od 10000 ljudi.

Cijela ekipa Ericssona Nikole Tesle, za vrijeme cijelog trajanja festivala, družila se s lokalnom zajednicom i stekla vrijedne kontakte koji će nam pomoći da i u Prištini pokrenemo snažnu ICT priču.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice