Novosti


Tehnološki dani ispunili sva očekivanja

  Kategorije: Događanja Tehnološki noviteti

video

Kvalitetni i zanimljivi tehnološki noviteti privukli su protekli tjedan brojne predstavnike vodećih kupaca iz zemlje i inozemstva, akademske zajednice, regulatornih tijela i medija.

Uz rješenja iz telekom segmenta, jednako uspješno su prezentirana i rješenja iz segmenta Digitalno društvo, u kojima je kompanija također napravila značajan iskorak u inovativnosti i tehnološkoj aktualnosti. Tehnološki dani su bili otvoreni i za naše zaposlenike koji su također sudjelovali u velikom broju i s izrazitim zanimanjem.

Da su sudionici bili zadovoljni sadržajem i formatom druženja, potvrđuje i njihova želja da se ubrzo ponovi ovakav event jer daje jasan uvid u trendove u vremenu pred nama, omogućuje neposredno informiranje o novostima iz našeg portfelja te odličnu interakciju uz demoe uživo.
Zasluga je to tima stručnjaka iz različitih organizacija kompanije koji su maksimalno predano radili na osmišljavanju,  pripremi i realizaciji eventa te davali kvalitetne odgovore i na najzahtjevnija pitanja.

Sljedeće Tehnološke dane Ericssona Nikole Tesle organizirat ćemo vrlo skoro u našim prostorima, a djelić prošlotjedne atmosfere možete vidjeti u kratkom filmu i galeriji fotografija.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle
 

Objava nakon prvog dana događanja
 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice