Novosti


Priznanja mobilnim mrežama naših partnera

  Kategorije: Priznanja Projekti

Mobilne mreže naših partnera i ove godine osvojile su niz nagrada za najbolje rezultate u različitim performansama mobilnih mreža što njihovim krajnjim korisnicima osigurava najbolje korisničko iskustvo i zadovoljstvo pruženim uslugama. U ovome veliku zaslugu imaju stručnjaci Ericssona Nikole Tesle koji već godinama predano rade i na različitim projektima u ovom području.


Tako je u srpnju petu godinu zaredom Hrvatski Telekom osvojio nagrade globalnog lidera u testiranju i analizi interneta Ookla® Speedtest Awards™, za Najbolju mobilnu mrežu (Best Mobile Network), Najbržu mobilnu mrežu (Fastest Mobile Network) i Najbolju mobilnu pokrivenost u Hrvatskoj (Best Mobile Coverage.). U travnju je objavljeno da je mobilna mreža Hrvatskog Telekoma na testu Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) pokazala najbolje performanse kad se gledaju ukupni rezultati mjerenja, dok je najbolje rezultate, kad je riječ o govornim uslugama, pokazala mobilna mreža operatora A1 Hrvatska. 
Naši partneri na izvoznim tržištima također su dobitnici priznanja. HT Mostaru je u srpnju dodijeljena nagrada Ookle za najbržu mobilnu mrežu u Bosni i Hercegovini. Mobilna mreža Crnogorskog Telekoma u 2022. godini korisnicima je omogućila najveće prosječne brzine interneta na čitavom teritoriju Crne Gore, uz najbolju pokrivenost, prema rezultatima mjerenja kvaliteta servisa mobilnih mreža od strane Agencije za elektronske komunikacije. 
U ostvarenim rezultatima veliku zaslugu imaju stručnjaci naše kompanije koji već godinama predano rade i na različitim projektima vezanim uz mobilne mreže naših partnera pa im čestitamo na ovom uspjehu.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice