Novosti


Ericsson Nikolu Teslu posjetili učenici Srednje škole Jelkovec

  Kategorije: Događanja

U ponedjeljak 12. veljače, zagrebački ured kompanije posjetili su učenici Srednje škole Jelkovec. Ova srednja strukovna škola broji pet razrednih odjela, od toga po jedan razredni odjel programa elektrotehničar i tehničar za elektroniku, te tri razredna odjela tehničara za računalstvo. Svaki razredni odjel ima 28 učenika, a mi vjerujemo da će mnogi od njih za par godina biti studenti STEM područja te kao takvi gradit će svoje karijere u području digitalnih tehnologija.

U pratnji svojih profesora, 42 učenika obišli su zagrebačko sjedište naše kompanije gdje su imali priliku iz prve ruke čuti čime se kompanija bavi. Uz predstavljanje osnovnih informacija o kompaniji, naši su im stručnjaci ispričali što radimo u području istraživanja i razvoja novih tehnologija, kako naša ICT rješenja mijenjaju industriju i društvo, kao i o mogućnostima koje kompanija pruža zaposlenicima.

Učenici su posjetili i 5G/IoT Lab gdje im je predstavljen dio naprednih inovativnih tehnoloških rješenja koje Ericsson Nikola Tesla razvija. Tamo su ih dočekali naši stručnjaci iz ETK/S: Erika Mikulec (Solution Manager za IP mreže), Josip Miloš (Sistemski integrator) i Lovro Boltek, student Tehničkog Veleučilišta, koji je i sam završio Srednju školu Jelkovec.

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice