Digitalni arhivski informacijski sustav za HALMED


Cilj ovog projekta financiranog putem IPA 2009 Programa Europske unije za Hrvatsku je bio potpora HALMED-u što učinkovitijem sudjelovanju u europskoj regulatornoj mreži za lijekove.

Kompanija Ericsson Nikola Tesla je na ovom projektu bila odgovorna za 839.999 eura vrijedan ugovor „Digitalni arhivski informacijski sustav Agencije za lijekove i medicinske proizvode“.

Informacijsko-komunikacijski sustav koji je Ericsson Nikola Tesla implementirao za HALMED kroz ovaj projekt u trajanju od 9 mjeseci pruža centralizirani pristup i bolju kontrolu nad dokumentacijom koja se koristi u svakodnevnom radu Agencije, olakšava razmjenu informacija s drugim korisnicima te tako pridonosi poboljšanju kvalitete i učinkovitosti poslovanja HALMED-a i učinkovitoj primjeni informacijskih i komunikacijskih usluga unutar europske regulatorne mreže za lijekove.

Zahvaljujući ovom projektu, HALMED je danas prepoznat kao kvalitetan partner u europskoj regulatornoj mreži. Kroz projekt, HALMED je dobio potrebnu potporu u pripremi za funkcioniranje u integriranom europskom regulatornom prostoru te unaprijedio kvalitetu i učinkovitost svojeg poslovanja.
  Na vrh stranice