Zajednica Neovisnih Država (ZND) 
Ericsson Nikola Tesla potpisao ugovor u Kazahstanu za isporuku poslovnih sustava

Ericsson Nikola Tesla i dalje je uspješan u svojim izvoznim aktivnostima. Kompanija je potpisala novi ugovor za specijalnoga kazahstanskoga kupca posredstvom kompanije OTC. Ugovor je vrijedan gotovo 3 milijuna kuna, a odnosi se na isporuku dvanaest MX ONE TSW sustava. Riječ je o suvremenom Ericssonovom rješenju za poslovne mreže. Prema ugovoru, oprema će kupcu biti isporučena do kraja srpnja.

 

“Ericsson Nikola Tesla snažno je usredotočen na prodaju poslovnih sustava budući da je riječ o području s velikim potencijalom za profitabilni rast. Naša baza kompetencija u tom području prepoznata je u korporaciji Ericsson kao jedna od najkvalitetnijih, što nas pozicionira kao vodećega isporučitelja poslovnih sustava na svim našim tržištima“, objašnjava Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

 

Značaj ugovora za kompaniju dodatno komentira i Josip Jakovac, potpredsjednik kompanije i direktor prodaje i marketinga za tržišta Zajednice Neovisnih Država: ”Veoma smo zadovoljni što smo se uspjeli izboriti za ovaj posao. Projekti u području poslovnih sustava veoma su zanimljivi i konkurenciji, koja je u ovom slučaju bila veoma oštra, budući da u uvjetima rastućega kazahstanskoga gospodarstva predstavljaju sve značajniju referencu. Zapravo, ovaj je projekt preliminarno bio dodijeljen drugom isporučitelju, međutim, mi smo u konačnici s našom ponudom bili uspješniji.“

 

Kompanijske komunikacije Ericsson Nikola Tesla