Poslovanje na tržištima ZND 
Potpisani novi ugovori u iznosu preko 6 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla potpisao je u srpnju nove ugovore na tržištima Zajednice Neovisnih Država. Ukupna vrijednost ugovora iznosi preko 6 milijuna kuna.
U Rusiji je ugovoreno proširenje i nadogradnja centrala u Krasnodaru, a u Kemerovu je potpisan ugovor o isporuci multipleksora i mini-linkova. Uz navedeno u Kemerovu će se uvesti i širokopojasni pristup na temelju Ericssonovog EDA rješenja. Na području Bjelorusije potpisan je ugovor o modernizaciji međunarodnog telekomunikacijskog centra što će omogućiti veće kapacitete za međunarodni telekomunikacijski promet. Na području Armenije, Gruzije i Kazahstana potpisani su ugovori u području poslovnih sustava i transmisijske mreže, a ugovoreno je i održavanje telekomunikacijskih mreža. U Kazahstanu i Uzbekistanu nastavljaju se aktivnosti vezane za moguće daljnje projekte modernizacije i proširenja javnih telekomunikacijskih mreža.
Ericsson Nikola Tesla i na ovim je tržištima prepoznat kao pouzdani  partner s najsuvremenijim telekomunikacijskim rješenjima koji pridonosi razvoju zemalja u kojima posluje.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle