Bosna i Hercegovina 
Novi izvozni poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni oko 46 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla je sredinom kolovoza sklopio nove izvozne poslove na tržištu Bosne i Hercegovine čija je ukupna vrijednost 46 milijuna kuna. S tradicionalnim kompanijskim partnerom, telekom operatorom HT Mostar ugovoreno je proširenje GSM mobilne mreže. Istodobno Ericsson Nikola Tesla nastavio je svoju dugogodišnju uspješnu suradnju i s BH Telecomom s kojim je ugovoreno proširenje servisne mreže.

 

Komentirajući nove poslove na tržištu Bosne i Hercegovine, mr.sc.Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle je naglasila sljedeće:

„Drago mi je da smo ugovorili navedene poslove sa našim dugogodišnjim partnerima jer je to naš konkretan doprinos zajedničkoj suradnji te kvalitetnijem i produktivnijem radu mreža ovih telekom operatora u Bosni i Hercegovini. Nastavak suradnje sa BH Telecomom i HT Mostarom govori u prilog kvaliteti međusobnih odnosa naših timova, tehnoloških rješenja te razini pruženih usluga. Moram priznati da sam zadovoljna razvojem suradnje tijekom ove godine te se nadam da ćemo s dosadašnjim i novougovorenim rješenjima i uslugama snažno podržati daljnji poslovni razvoj naših partnera.“

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle